Det hade varit en stor debatt när det kom, RUT avdrag för städning, men nu var det nästan så att alla tog det för givet. Det är märkligt hur snabbt man vänjer sig vid saker och slutar reflektera över vad alternativen är. Bara för att något börjar bli självklart behöver det ju inte vara det rätta alternativet. Men så var det ju med det mesta, förändringar är svårt för att många av oss människor är så fruktansvärt dåliga på att se hur det skulle kunna vara om det var på något annat sätt. Men så finns de där människorna som inte gör annat än att tänker utanför den berömda boxen. De som alltid ifrågasätter och förändrar allt runt omkring sig.

Vissa tycker att dessa människor är otroligt jobbiga att ha och göra med. Det är ju svårt att veta var man har dem, och ibland är det kanske svårt att veta vad de tycker eftersom de förändrar sig så ofta. Men utan dessa människor, som ser alternativen och möjligheterna skulle världen inte ha varit en så rolig plats som den faktiskt är. Tänkt vad mycket vi skulle ha gått miste om utan någon som trodde på det omöjliga och på det alternativa. Att flyga hade förmodligen inte varit ett faktum, för det var ju säkert en självklarhet för många att människor inte har i luften att göra. Hade det varit vår plats skulle vi ha fötts med vingar och det gör vi ju inte, skulle nog många använda som argument.

Vissa saker kanske vi dock hade klarat oss bättre utan och allt kommer med ett pris. Men summan av alla de framsteg som gjorts tack vare de personer som inte tycker att allt behöver vara som det är utan ser alternativ och möjligheter är övervägande positiv.