Plastskyltar är ett bra alternativ till de mer traditionella plåt- eller aluminiumskyltarna. De är lättare och har en enklare och mer modern känsla som kan passa i många sammanhang. Plast är ett mångsidigt material som både kan tryckas och graveras. Vid gravering kan man dessutom få fram en kontrasterande textfärg genom att använda sig av ett plastlaminat med en färg på ytan och en annan under, som framträder när man graverar bort ytskiktet. Plastskyltar används idag som fasadskyltar, namnskyltar på kontor och mycket annat.

Plastskyltar till kontoret

Att märka upp medarbetarnas namn på namnskyltar att sätta på skrivbordet eller utanför det egna rummet är mycket populärt. En plastskylt med kan ställas med stöd direkt på en plan yta, eller skruvas eller limmas fast direkt på dörren eller väggen. Ni kan också låta trycka upp skyltar som markera namnen på mötesrum och andra utrymmen.

Ni kan även låta trycka upp plastskyltar att använda vid mässor och företagsevent, till exempel för att märka upp produkter eller till prislistor. Med plastskyltar ha ni en mycket stor möjlighet att

experimentera med färg och form till era skyltar, och hittar lätt en utformning som matchar företagets grafiska profil.

Tryck och gravyr på plastskyltar

Genom att vända dig till ett tryckeri kan du få hjälp att designa din skylt i fråga om form och färg. Du kan även välja mellan gravyr eller tryck. På plastlaminat eller akryl faller sig gravering naturligt, medan andra plaster lämpar sig bättre för digitaltryck. Rådfråga din tryckare om du är osäker.

Plastskyltar är ett modernt och roligt sätt att få ordning på och märka upp sin omgivning, vare sig det rör sig om kontoret eller hemmet. Genom att välja ett tryckeri som erbjuder tryck och gravyr på plast kan du få ett hum om vilka möjligheter som finns och vad det kostar att trycka upp plastskyltar.