”Om du fick ändra någonting med dig själv, vad skulle det då vara?”. Den frågan har du säkert fått, eller ställt dig själv, ett antal gånger under ditt liv. Även om vi alla borde vara nöjda med oss själva så finns det ju alltid något man hade ändrat om det gick – och det gör det. Faktum är att det finns en hel drös olika skönhetsingrepp att välja bland, i olika omfattningar och prisklasser. Dessutom alltid finns hjälp att få när det kommer till vägledning och finansiering.

Kanske har du gått igenom ett antal graviditeter som suttit sina spår, eller av andra anledningar genomgått stora viktpendlingar. Kanske har du varit med om en olycka, varit missnöjd över något med ditt utseende under livet eller så är det helt enkelt åldern som tagit ut sin rätt. Oavsett din anledning till att göra en skönhetsoperation i Stockholm ska du veta att det blir allt vanligare ­– och allt säkrare – inte minst i storstäder som Stockholm.

I Stockholm specialiserar och utvecklas hela tiden klinikerna, vilket leder till bättre resultat. Något som inte minst avspeglar sig i antalet patienter: Den senaste tiden har man nämligen sett att antalet estetiskt inriktade skönhetsoperationer ökar med på 15 % varje år.

Låna pengar till din skönhetsoperation?

De flesta typer av skönhetsoperationer behöver man själv finansiera. Om du, precis som många andra, inte sitter och håller på en massa pengar så går det givetvis att få hjälp. Medical Finance är ett bolag som jobbar med precis detta och har gjort det sedan 2004. De är ledande i landet när det kommer till finansiering inom privatvård. Det bästa med dem är att de guidar dig hela vägen från början, även med att hitta rätt klinik.

Hos Medical Finance kan du låna mindre summor helt räntefritt men även upp till 200 000 kr utan säkerhet. Själva ansökan sker på nätet och man får svar inom max 24 timmar. Med en sån typ av partner kan du med andra ord välja den klinik som lämpar sig allra bäst för det ingrepp du tänkt göra!